2014. június 22., vasárnap

Mi akadályozhat a sikerben?

Minden ember sikerre, gazdagságra, elismerésre vágyik. Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. Lehet, hogy mindketten ugyanolyan sokat tettek érte, mégsem ugyanaz az eredmény. Miért alakulhat másképp? Miben rejlik a különbség?
Saját magunkban, és a saját magunkba vetett hitünkben. Ha mi elhisszük, hogy sikerülhet, és kitartunk mellette mindenáron, a vágyunk beteljesül.

Nem eltántorítva, nem visszahőkölve, nem elbizonytalanodva, csak menni és menni előre.

Nem állítom, hogy könnyű lesz. Lesznek buktatók, amik megnehetítik az utunkat. Lesznek okoskodók, akik kedvünket szegik. Lesznek komoly erőfeszítést igénylő próbák, álmatlan éjszakák, átsírt nappalok, feszült és kiábrándult pillanatok. 

Csalódások érnek majd, amelyek fájni fognak. Nagyon. Mert olyan emberektől kapod, akiktől nem várod. Mélyen fog érinteni, tudom. Viszont olyan támogatást kapsz másoktól, amelyeket sosem vártál, és úgy érzed majd, mekkora szerencse ért, hogy pont az utadba sodorta az élet. Nem a sors műve lesz! A te kitartó munkád és elszántságod eredménye. Mert magadhoz vonzod azt, amire és akire pont szükséged van. 

Mit csinálj, ha úgy érzed, elakadtál, nem bírod tovább, kész, elég volt? Adj pár percet magadnak és ülj le egy csendes szobában. Vagy menj ki az erdőbe, a közeli parkba, töltődj fel a természet erejével. Eressz el minden negatív gondolatot és csak a céljaidra fókuszálj. 

Érezd át, lásd, és fürödj az eddig elért sikerekben! Vedd elő a Siker-koktél füzetedet és táplálkozz az eddig feljegyzett sikertörténeteidből. Meríts erőt és folytasd tovább az utadat a megkezdett úton. Csak előre!

Ha szeretnéd velünk is megosztani, te hogyan léptél túl a buktatókon, nehézségeken, írd meg hozzászólásban vagy küldd el a sikerkoktel@gmail.com címre.  
 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése