2014. június 27., péntek

Ki a példaképed?

Rengeteg sikeres ember van körülöttünk. A média csak úgy ontja magából a sztárokat. Vannak, akik tényleg megérdemlik, mert keményen megdolgoztak érte. Akadnak olyanok is, akiket csak felkapott a média, és botrányaikkal, elképesztő viselkedéseikkel hirtelen a figyelem középpontjává váltak. Ennek a hirtelen jött sikernek is ára van. Sokan nem is tudnak megbirkózni vele. 

A kérdés azonban az, hogy ők valóban sikeresek? Szeretnél a helyükben lenni? Vagy ki az igazi példakép számodra? Kinek a helyébe tudnád képzelni magad? Ki az, akire felnézel? Akad a közvetlen környezetedben is ilyen ember? Ki ő? Egy cégvezető, egy sportoló, egy újságíró? Miért pont ő? 

Ha van rá lehetőséged, kérdezd meg őt, hogyan indult el a siker útján. Faggasd ki a részletekről. Hidd el, boldogan mesél majd a kezdetekről. Láthatod majd, hogy egy jó ötlet, egy klassz kezdeményezés, de legfőképpen rengeteg munka áll a siker mögött! 

Ez jó hír! Miért? Mert nem hirtelen kell jó időben jó helyen lenned ahhoz, hogy Te is sikeres légy és egyszer valakinek a példaképévé válj. Nem kell mást tenned, csak kitartóan és rendületlenül dolgoznod kell azon, hogy elérd a céljaidat és megvalósítsd a terveidet! Küzdj az álmaidért! Ahogy egy kisvirág, ami a leglehetetlenebb helyzetben is életre kel és virágba borul. Ugye, nem is olyan nagy dolog? Mikor vágsz bele?

Ha szeretnéd velünk is megosztani, neked ki a példaképed és miért, írd meg hozzászólásban vagy küldd el a sikerkoktel@gmail.com címre.  

Sok sikert!

 
 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése